Кубински онколози коментират

Mariela GarciaД-р Мариела Гарсия, началник на клинични лаборатории-Лабиофам:

Внимателно и задълбочено изследвахме механизмът на действие върху епителните туморни клетки на човека. Ниските концентрации на естествения екстракт доведоха до програмирана клетъчна смърт чрез митохондриална дестабилизация на вътрешната митохондриална мембрана.
Тези резултати предоставиха първото експериментално доказателство за използване на отровата за терапевтични цели и за механизма на действие, нанасящ значителни щети и върху развитието, и при метастазирането на туморите.


FabioД-р Фабио де Хесус Линарес, ръководител на екипа, създал натуралния продукт „ВидаПлюс (Видатокс)”:

Извършено бе изследване на фармаконаблюдението, тип – изследване на серия случаи- при 2261 пациенти, диагностицирани с 33 вида злокачествени заболявания, които предложиха доброволното си участие на Медицинските служби на LABIOFAM Entrepreneurial Group.
След включване на VidaPlus (Vidatox), при над 70% от оценяваните пациенти се наблюдаваше благоприятно развитие на лечението, техният функционален капацитет се повиши,наличието на болката им се облекчи или изчезна.


Nudis ZamoraД-р Нюдис Замора, водещ кубински специалист по туморни образувания в главата при деца и младежка възраст:

Обективен туморен отговор се наблюдаваше при по-голямата част от малките пациенти- с намален размер на тумора до 64,2%,. Прогресия /развитие/ на тумора бе установена само при 7,4% от пациентите,при всички останали случаи беше отбелязано добро и значително положително въздействие.. Беше отчетено значително подобрение в качеството на живот на децата, изразяващо се във връщане към ежедневните и училищни дейности /в някои случаи това бяха деца,вече неподвижни и приковани към инвалиден стол/


DomingezД-р Мария Домингез, имунолог и онколог – специалист по рак на млечната жлеза:

Всичко ,казано от моите колеги, обяснява действието на отровата от тъй наречения син скорпион.Взети заедно,качествата на пептидите в тази отрова,дадоха и дават тези резултати , които показаха- пептидите са перспективни за развитието на нов антитуморен продукт, който следва да се намесва в ангиогенезата, преживяемостта на клетките и апоптозата при развитието на рака.

Много важно значение „ВидаПлюс (Видатокс)” има при пациентите в ремисия /тъй наречените вече бивши онкопациенти/, смятани вече за здрави хора и преминали през всички етапи на лечение операция, химиотерапия, лъчетерапия, прилагано хормонолечение/. За тях „ВидаПлюс (Видатокс)” е пазителят, който ще се бори срещу връщането на рак!